DEN INTEGREREDE INSTITUTION KOMPASSET SØGER PÆDAGOGMEDHJÆLPER PÅ 26 TIMER PR UGE I VUGGESTUEN PR. 1.9.2023, ELLER HURTIGST MULIGT DEREFTER

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
DII Kompasset, som er del af Harlev Dagtilbud, er en integreret institution med 1 vuggestuegruppe og 2 børnehavegrupper. Vi søger en pædagogmedhjælper, primært til vuggestuen.

Er du fagligt stærk, nysgerrig og åben. Har du kontakt til dit indre legebarn og brænder du for børns udvikling og trivsel. Så har vi drømmejobbet til dig!

Hos os brænder vi for at give børnene den bedste start på livet og skabe rammerne for et godt børneliv gennem indholdsrige, udviklende læringsmiljøer og hvor vi stræber efter at være et stærkt læringsfællesskab, som har fokus på hvad udbyttet er for børnene. Vi mener at vi som pædagogisk personale er neurofysiologiske programmører og dermed også at vi har det vigtigste arbejde i verden. Vi former fremtidens mennesker og det kræver stor ansvarlighed, ønske om at få indsigt i børns udvikling, samt stærke relationelle og kommunikative kompetencer. Kan du genkende dig selv i dette og har du gåpåmod samt lyst til at deltage i et kollegialt fællesskab, hvor glæde, sparring og faglig indsigt og nysgerrighed vægtes utrolig højt, så er jeg sikker på vi kan gøre et rigtig godt match.   

Det er nemlig vigtigt for os, at ny viden kommer til at leve i huset og afspejler sig i vores praksis. Vi prioriterer at være i faglig bevægelse sammen og ønsker at videreudvikle på vores refleksive kultur, hvorigennem vi lader os forbløffe og indtager nye perspektiver. Hverdagen bliver langt sjovere og mere fagligt tilfredsstillende, når vi udvikler os sammen og hele tiden har for øje, at skabe den bedste vuggestue og børnehave for børn og voksne.

Vi vægter udviklingen af børns deltagelsesmuligheder højt og søger dette gennem legependulering og en ressourcefokuseret tilgang, hvor vi søger at forstærke og give følgeskab når vi finder det nødvendigt. Vi har derfor et stort fokus på voksenpositionering både når det gælder de planlagte aktiviteter og i forbindelse med børnenes frie og mere ustrukturerede leg. 

Vi vægter forældresamarbejdet højt. Med gensidig tillid og nysgerrighed som bærende kræfter. Vi vil gerne give børnene den bedste start på livet, og det gør vi bedst med et tæt og respektfuldt forældresamarbejde. Dette afspejler sig også i det engagement og den hjælpsomhed forældregruppen udviser for os i huset.

Udpluk fra dagligdagen:

 • Vores legeplads inspirerer til masser af udeliv. Der er god plads til boldspil og andre pladskrævende aktiviteter, og så har vi et hyggeligt afgrænset område med bålplads, som benyttes flittigt. I en anden del af legepladsen har vi højbede, hvor børnene er med til at følge grøntsagerne fra jord til bord.
 • Børn har behov for genkendelighed, så det bestræber vi os på at give, blandt andet gennem ugeplaner og faste aktiviteter. Altid planlagt med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppes behov.
 • Hver fredag har vi fællessamling med sang og musik, eventyrfortælling eller andre fællesaktiviteter. Det er en skøn måde at gå på weekend på.
 • Vi har to medarbejdere uddannet som krop- og bevægelsesassistenter. Det forplanter sig ud i hele huset. Det er en stor værdi for os at give følgeskab til hinandens kompetencer og styrker.

Lokation
Harlev ligger ca. 10 km uden for Århus med al den charme og muligheder et lille lokalmiljø kan give. Der er gode busforbindelser og parkeringsmuligheder.


Din profil:

 • Du reflekterer over din tilgang til børnene og tager imod gode råd og konstruktiv kritik med henblik på at skabe rammen for det gode børneliv.
 • Du bidrager med dine observationer og betragtninger ind i de faglige drøftelser.
 • Kan kigge indad og mærke dig selv i samspil med børnene og regulere dig selv i forhold til, hvad det enkelte barn/børnegruppen har brug for lige nu
 • Har overblik og kan arbejde struktureret og organiseret. 
 • Tager initiativ og giver følgeskab til dine kollegaers initiativer.
 • Kan formulere dig tydeligt og forståeligt i skrift og tale
 • Du er nysgerrig og indstillet på den gode, anerkendende kommunikation i forhold til både børn, forældre og kollegaer, og du tør være nysgerrig og stille spørgsmål til både egen og kollegaers praksis
 • Går til det gode forældresamarbejde med en åbenhed og en fordomsfrihed, som gør at forældrene kan føle sig trygge, når de kommunikerer med dig omkring deres barn.
 • Du udviser arbejdsglæde og bidrager til det gode arbejdsmiljø i hverdagen

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
  
Ugentligt timetal: 26

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Du er meget velkommen til at ringe for at høre nærmere om stillingen eller at aftale et besøg med:

Pædagogisk leder
Nichlas Anker Hein 
telefon 20 37 87 63 

Nichlas kan kontaktes fra den 7.8.2023


Ansøgning
Hvis du kan se dig selv i disse rammer og har du de samme værdier som beskrevet herover så skynd dig at sende os en ansøgning. 

Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Der er ansøgningsfrist den 14.8.2023 og samtaler afholdes løbende

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Rødlundvænget 37, 8462 Harlev J

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://aarhus.career.emply.com/ad/den-integrerede-institution-kompasset-soger-paedagogmedhjaelper-pa-26-timer-pr-uge/54vf2s/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5882740

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet