Electrical Engineer til Control Systems

Profilbillede
dato

Som Electrical Engineer får du brug for dine el-tekniske værktøjer og viden om styringssystemer, for at understøtte og udvikle på kvaliteten af den eksisterende el-dokumentation. Du skal vælge CALDAN, hvis du søger nye udfordringer i en alsidig rolle i et teknisk projektorienteret miljø indenfor conveyor-branchen.

Som Electrical Engineer/Hardware Designer bliver du en del af et internationalt team af specialister, som hver dag arbejder på at tilbyde kunderne den bedste løsning til styring af deres anlæg. Du vil dagligt have tæt sparring og samarbejde med dine 10 danske kollegaer på hovedkontoret i Galten. Resten af Controls teamet på 10 medarbejdere er fordelt på lokationerne i Tyskland og England.

Opgaverne
Den første tid bliver brugt på at sætte dig ind i opgaverne, processerne og lære dine kollegaer at kende. I dine projekter, vil du kunne tage udgangspunkt i virksomhedens eksisterende materiale, og løbende have fokus på forbedringer og udvikling, for på den måde at løfte kvaliteten på den el-tekniske del.

Efter en grundig oplæring, vil du se frem til en hverdag med en blanding af følgende opgaver:

  • Konstruktion af el-dokumentation i PC Schematic
  • Selvstændig kunne arbejde ud fra specifikationerne fra projektleder og elektrisk designer
  • Dimensionering og projektering af styring til anlæggene
  • Fokus på systematisk forbedring og ensretning af CALDAN styretavler, herunder komponentvalg
  • Dialog og sparring med eksterne tavleleverandører i ind- og udland, herunder kavitetssikring
  • Ajour med gældende standarder for tavleanlæg, herunder UL og gerne ATEX
  • Support til kollegaer i ind- og udland

Hvem er du
Du har formentlig en uddannelse som elektriker, el-installatør, maskinmester eller lignende. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med udarbejdelse af el-dokumentation. Du har gode kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk i både skrift og tale. Du har godt kendskab til Microsoft Office og tegneprogrammet PC-Schematic eller lignende. Kendskab til ERP-systemer som Microsoft Dynamics 365 Business Central er en fordel.

Du har en faglig el-teknisk baggrund og er nysgerrig på optimering og udvikling af den el-tekniske dokumentation. Du kan bevare overblikket og fokus i store projekter, og formår at prioritere din egen tid i en til tider hektisk hverdag. Du vil komme til at samarbejde på tværs af afdelinger, så du vil få brug for at være stærk og præcis i din kommunikation, ligesom du skal være åben for ideer og nye inputs fra dine kollegaer.

CALDAN tilbyder
Et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store globale industrivirksomheder. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag, herunder også fleksibilitet i dine arbejdstider. Med fast base på kontoret i Galten har du specialisterne indenfor rækkevidde. Her hersker en kultur af hjælpsomhed, uanset om du befinder dig i produktionen, på lageret eller i administrationen. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling.

CALDAN Conveyor A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer, monterer og servicerer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver over hele verden. CALDAN er i stor vækst og har to gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har i en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England, Kina og Indien og beskæftiger globalt cirka 160 engagerede medarbejdere. CALDAN er en del af svenske Axel Johnson International AB – en koncern, der ejer +200 virksomheder og har 5.700 medarbejdere ansat, fordelt i 34 lande. Læs mere på www.CALDAN.dk

Send din ansøgning og CV til PRO&CO, som varetager rekrutteringen til denne stilling for CALDAN, via knappen "Søg stillingen" herunder.

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles og der indkaldes til samtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PRO&CO A/S, Lassonsvej, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034193

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet