Er du pædagog og har du mod på en spændende udfordring i Galten?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en uddannet pædagog 30-37 timer der vil træde ind i en stilling, som pt. er i vuggestuen i Porskjær. Her vil du indgå i vores funktionsopdelte institution med 49 dejlige børn i vuggestuen og 102 skønne børnehavebørn.
Ligeledes vil en stor personalegruppe på 37 pædagoger, pæd. assistenter, medhjælpere og leder tage godt imod dig med faglighed, retning, udvikling, omsorg, nysgerrighed, skørhed, rummelighed og ikke mindst godt humør og gode grin med fokus på vores fælles arbejdsmiljø.

Vores vuggestue er placeret i et pavillionbyggeri, der er opsat midlertidigt, da der er ved at blive bygget en spritny institution der kommer til at hedde Horsegård, som forventes at stå færdig primo december 2024.

Til januar 2025 eller sommer 2025 vil stillingen blive i Horsegård, enten i vuggestue eller i børnehave alt efter ønske og kompetencer.

Så drømmer du om at arbejde i Galten, har du nu muligheden for at få foden indenfor i Dagtilbud Nord, hvor du kan lande blødt og godt blandt gode kollegaer.
Ligeledes får du mulighed for at komme med i forberedelserne af den nye institution, der bliver dit fremtidige arbejdssted.

Fra 1. januar 2024 kommer der ikke flere børn ind i vuggestue i Porskjær, hvilket giver en helt unik mulighed for at arbejde med de nuværende børns udvikling, læring og trivsel samt fællesskabet i de kommende 1,5 år. Vi kommer til at indrette vuggestuen efter børnenes alder- og udvikling, og ser masser af muligheder i roen ved at have den samme børnegruppe over en længere periode, samt lave en god overgang for dem når de bliver 3,1 år og skal videre i børnehaven i Porskjær, hvilket er en løbende proces over de næste 1,5 år. Børnegruppen vil derfor blive mindre måned for måned efterhånden som børnene starter i børnehave.

Porskjær er pt. en integreret vuggestue og børnehave, som har fået sit navn og sin historie efter den gård der tidligere lå på grunden.

”Den gamle Have” er vores vuggestue, normeret til 48 børn fra 0 til 3 år.
”Den gamle Have” har til huse i et nyere pavillionbyggeri som er placeret i det der var gården Porskjærs gamle have.
Vi har opdelt børnene i familiegrupper, og du vil blive tilknyttet den familiegruppe der har de ældste børn i vuggestuen med børn mellem 2,5 år -3,1 år. Vi arbejder tæt sammen med familiegrupperne i børnehaven omkring overgangen til børnehave, hvor forberedelse, relationer, kendskab og genkendelighed er nogle af nøgleordene.

I Porskjær arbejder vi pædagogisk funktionsopdelt, hvor børn og voksne fordeler sig på tværs i det enkelte hus fordybet i leg og læring. Vi arbejde med KVALID og er lige startet på NEST møder dagtilbud, begge er med faglig udvikling og god kvalitet for øje, til glæde for vores kerneopgave = alle vores skønne og dejlige børn.

Vi er en integreret institution, hvor begreberne tryghed og forandring, fællesskab og individualitet er grundlæggende i hverdagen. Institutionen er certificeret idræt, leg og bevægelsesinstitution i samarbejde med DGI.
Vi har et godt produktionskøkken som laver mad til børn og voksne hver dag.

Du kan læse om os på Porskjærs hjemmeside

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Har ovenstående vagt din nysgerrighed,
så kontakt gerne daglig leder Pernille Lauritsen på telefon 21 30 63 94 og aftal et besøg.
Vi hører gerne fra dig, om du har mange års erfaring, hvis du er helt nyuddannet eller måske først dimitterer januar 2024.

Ansøgningsfrist
Fredag den 15. december 2023.
Vi holder samtaler torsdag den 21. december.

Fortæl os hvem du er, hvilke kvalifikationer du har og hvordan du bruger dem i praksis.
Lad os vide hvorfor vi skal vælge lige præcist dig :-)
Husk at medsende eksamensbevis og meget gerne anbefalinger/udtalelser.

Ansættelse
Gerne den 1. januar 2024 eller senest den 15. februar 2024.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehaven Porskjær, Porskjærvej, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952616

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet