Erfaren økonomimedarbejder med flair for tværgående processer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for offentlig økonomi, og er du en stærk kommunikator?

Har du lyst til at understøtte tværgående administrative opgaver i et område, som hele tiden er i udvikling?

Administrationsteamet for Sundhed, Omsorg og Handicap søger en dygtig og erfaren økonomimedarbejder, der kan indgå i et team, som sætter en ære i at have styr på budgetopfølgningerne og koordinere på tværs af de 6 kontraktområder, som vi varetager opgaver for i Skanderborg Kommune.

Vi – som administration – danner rammen om et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder. Ambitionen er at være en stærk samarbejdspartner, hvor kvalitet, effektivitet, engagement og helhed er nøgleord, som afspejles i en professionel og venlig betjening af medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere, som Økonomistaben og Fagsekretariatet for Sundhed, Omsorg og Handicap.

Stillingen er på mellem 32 – 37 timer med tiltrædelse den 1. februar 2024.

Vi er et administrationsteam, bestående af 9 medarbejdere, som arbejder sammen om at varetage opgaver primært inden for økonomi og personale for plejedistrikterne Skanderborg, Hørning, Galten, Ry, Vores Køkken samt Aktivitet og Træning.

Basen er på Tjørnehaven i Galten, men der vil være faste arbejdsdage i et af distrikterne, dog kan der efter behov også forekomme arbejdsdage i de øvrige distrikter. Kørekort og bil er en nødvendighed.

Du vil både komme til at løse selvstændige opgaver for et af plejedistrikterne, og indgå i nært samarbejde med teamets øvrige økonomimedarbejdere samt plejedistriktets ledelse.

Det er vigtigt, at du trives med at indgå i mange samarbejdsrelationer og er imødekommen i dialogen med mange forskellige faggrupper samt en rutineret og erfaren IT-bruger.

Du vil samtidig have en central rolle for flere af de tværgående administrative opgaver, som teamet udfører for distrikterne, hvorfor administrative kompetencer af mere generel karakter også vil være en fordel.

Vi arbejder med en forpligtende feedback kultur med tilbageløb til leder og øvrige samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være

 • Budgetlægning i samarbejde med ledelsen. Det samlede budget for alle distrikterne har en størrelse af ca. 415 mio. kr.
 • Månedlige budgetopfølgninger for et af distrikternes afdelinger i tæt samspil med ledelsen samt afrapportering til Økonomistaben.
 • Understøtte ledelsen i forhold til økonomiske beregninger samt øvrige økonomirelaterede spørgsmål.
 • Daglig drift, herunder kontering, bogføring og fakturering.
 • En bred vifte af administrative opgaver.
 • En tværgående og koordinerende rolle i forhold til kortlægning og videreudvikling af ”Den gode modtagelse i Signatur”, som anvendes ved alle nye fastansættelser i Skanderborg Kommune.
 • Sikre gennemførelse af tværgående initiativer, som udarbejdelse af forskellige pjecer, vedligeholdelse af plejehjemsoversigten, kontrakter mv.
 • Ledelsesunderstøttelse samt styring og optimering af arbejdsprocesser.

Om dig
Som person er du god til at kommunikere på både skrift og tale. Du brænder for at levere en god service og brugervenlig formidling på tværfaglige opgaver.

Du har indsigt i offentlig økonomi samt en god forståelse for administrative processer og forretningsgangen i en kommunal kontekst.

Du har et godt overblik samtidig med, at du interesserer dig for detaljen. Du er struktureret, og har et planlægningsgen, der gør, at du har behov for, at der er styr på tingene.

Du har en ”projektleders tænkning i maven”, så du er løsningsorienteret, og sikrer fremdrift i opgaver med mange interessenter fra forskellige faggrupper.

Du kan lide at skabe relationer på tværs af organisationen.

Du er en teamplayer, der også kan lide at være tovholder på flere tværfaglige opgaver.

Det er vigtigt, at du er robust og trives i en tempofyldt hverdag.

Vi forestiller os derudover, at du ha
 • En kontoruddannelse eller en tilsvarende uddannelse med en solid erfaring, f.eks. Professionsbachelor i Offentlig Administration/Kommunikation/Økonomi eller lignende.
 • Solid erfaring med budgetlægning og -opfølgning samt kontering og bogføring – gerne fra kommunalt regi.
 • Stærke kompetencer og en solid baggrund inden for almen økonomi og administrative processer.
 • Evnen til at begå dig professionelt på alle niveauer i en politisk styret organisation.
 • Gode formidlingsevner, og kan kommunikere løsninger på alle niveauer både skriftligt og mundtligt.
 • Du udviser rummelighed og trives i et tværfagligt samarbejde, hvor du bidrager konstruktivt til opgaveløsningen.
 • Et godt humør, og er udadvendt i din måde at arbejde på.
 • Stærke IT-kompetencer, og arbejder ubesværet i Excel. Vi anvender blandt andet KMD OPUS, KMD Mit forventede Regnskab, Targit, SBSYS og Microsoft Office.

Vi tilbyder
Et spændende job med masser af udfordringer samt gode muligheder for udvikling gennem arbejdsopgaverne og efteruddannelse.

Et stærkt team med høj faglighed med mulighed for tæt faglig sparring på tværs af teamet.

Et arbejdsmiljø med imødekommende og engagerede medarbejdere/kollegaer med plads til humor samt høj grad af fleksibilitet.

Vi arbejder under stor tillid/frihedsgrader og høj grad af fleksibilitet med mulighed for at arbejde hjemmefra.

Skanderborg Kommune har fokus på et sundt arbejdsmiljø, og har mange forskellige tilbud om sundhedsfremmende aktiviteter til alle kommunens ansatte.

Vi arbejder ud fra et ledelsesgrundlag, hvor vi blandt andet har øje for, hvordan samarbejdsrelationer og forskellige fagligheder kan forbedre opgaveløsningen.

For flere oplysninger er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Annette Sikjær på telefon 24 59 75 39 eller på mail annette.sikjaer.christensen@skanderborg.dk.

Løn- og ansættelsesmæssige vilkår forhandles efter HK’s gældende overenskomst.

Ansøgning med relevante bilag fremsendes elektronisk.

Ansøgningsfrist den 13. december 2023.
Samtale afholdes den 18. december 2023.
Anden samtale afholdes den 20. december 2023.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tjørnehaven Lokalcenter, Søndergade, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945404

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet