EUROFINS PRODUCT TESTING DENMARK A/S: Laboratoriemedhjælper – sabbatår

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du interesse inden for naturvidenskab og især kemi? - og har du brug for et job i dit sabbatår eller ved siden af dit studie?

Eurofins er en international laboratoriegruppe, der tilbyder et unikt udvalg af laboratorieservices til kunder inden for adskillige industrier.

Hos Eurofins Product Testing Denmark A/S hjælper vi en lang række industrier til at imødekomme gældende krav til produkters kvalitet og sikkerhed, hvad enten det drejer sig om lovmæssige krav, egne kvalitetskrav eller begge dele. Eurofins Product Testing Denmark A/S blev etableret i 1981 og vi har siden starten arbejdet med analyser og test af produkter og materialer, samt dertilhørende rådgivning. Vores viden om forskellige materialetyper er derfor stor. Sammensætningen, brug af tilsætningsstoffer, aktive stoffer, fyldstoffer, konserveringsmidler og lignende er noget som vi beskæftiger os med hver dag.

Jobbeskrivelse

Eurofins Product Testing A/S tilbyder et job, hvor du kan udfolde din naturvidenskabelige interesse. Jobbet er relevant for dig som er blevet færdig med gymnasiet og søger et sabbatårsjob eller dig der søger et job som er studierelateret. Du får mulighed for at få et fagligt relevant arbejde på dit CV og komme ud og få erfaring med, hvordan processen foregår i et laboratorium.

Vi arbejder med forskellige emissionstests af materialer i vores klimakamre, for at finde ud af hvad de afgiver af kemiske stoffer. Du vil komme til at arbejde med prøvetagning på disse kamre og andre ad hoc opgaver på laboratoriet.

Kvalifikationer

Vi forestiller os at du har en interesse for det naturvidenskabelige og har sabbatår eller er studerende på en naturvidenskabelig videregående uddannelse. Som person er du selvstændig og, vigtigst af alt, nysgerrig på at lære nyt. Du bliver grundigt oplært i opgaverne, så derfor lægger vi størst vægt på dine personlige kompetencer:

  • Du kommer til tiden, er positiv og kan lide at få noget fra hånden
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst og arbejder struktureret og systematisk
  • Du forstår, skriver og taler dansk
  • Du kan arbejde i et hurtigt tempo

Yderligere oplysninger

Vi tilbyder
Et godt arbejdsmiljø med uformelle omgangstone. Vi tilbyder dig et studierelevant arbejde, der vil give dig erfaring og udviklingsmuligheder, i en dynamisk international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier. 

Arbejdstimer
Arbejdstiderne vil være på deltid med varieret timetal,  i perioder op til fuld tid.
Arbejdstiderne kan variere og placeres på både hverdage, weekender/helligdage. Du har mulighed for at bytte vagter, da du bliver en del af et mindre team af laboratoriemedhjælpere/studerende.

Oplæring
Der forventes at blive en oplæringsperiode på 10 arbejdsdage.

Arbejdssted
Smedeskovvej 38, 8464 Galten
Der er gode muligheder for offentlig transport.

Tiltrædelse
Efter aftale.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte PBU Manager Vicktoria Tallberg per e-mail på vicktoriatallberg@eurofins.dk eller Teamleder Esra Cesmeli på esracesmeli@eurofins.dk

Ansøgning
Du søger stillingen online ved at klikke på "Jeg er interesseret".
Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. Vi opfordrer derfor til, at du sender dit CV, ansøgning og evt. relevante bilag hurtigst muligt.
Ansøgninger sendt pr. mail accepteres ikke.

I forbindelsen med rekrutteringsprocessen, vi du blive bedt om at fremvise straffeattest.

 

Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-).

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

EUROFINS PRODUCT TESTING DENMARK A/S, Smedeskovvej, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://smrtr.io/ghZYW

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5897060

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet