Galten FS kæmper videre efter afgørende sejr over Hornslet IF

Profilbillede
dato

Galten FS holdt håbet om oprykning i live efter en stærk indsats mod Hornslet IF. Onsdagens kamp endte med en hårdt tilkæmpet sejr for Galten FS.

Efter kampen fangede vi Galten FS' cheftræner, Jacob Serwin, for at få hans reaktion på den vigtige sejr over Hornslet IF.

“Glæde. Glæde over det, drengene præsterede på banen - og så er jeg selvfølgelig også glad for, at vi stadig er med ift. at kunne tage en oprykning til Serie 1. Men som jeg sagde til drengene efter kampen, så er vi kun 50% i mål. Vi skal tilbage på jorden, for den næste kamp bliver ekstrem svær. Hårdt arbejde venter forude,” udtalte en tilfreds, men også fokuseret Jacob Serwin.

Han fremhævede flere aspekter af holdets præstation, der fungerede godt i kampen:

“Mange ting fungerede for os i dag. Vi sov lidt på deres mål, og det gjorde lidt ved os mentalt. Men ellers fungerede rigtig mange af de ting, vi havde aftalt, som de skulle.”

Med øje for forbedring understregede Serwin, at der altid er plads til udvikling:

“I fodbold kan man altid blive bedre. På vores hold har vi fokuspunkter fra kamp til kamp. Hvad de fokuspunkter er, ved holdet.”

Da han blev spurgt om særlige præstationer på dagen, påpegede han holdets samlede indsats som afgørende for sejren:

“Puha. I går var samtlige 14 mand hvor de skulle være, og det skal de være igen på lørdag. Martin Pedersen fik flest stemmer efter kampen, og jeg synes også selv, han spillede en rigtig stor kamp.”

Cheftræner Jacob Serwin og hans hold har nu rettet blikket mod næste udfordring. Mens sejren mod Hornslet IF var en vigtig milepæl, er det klart, at arbejdet langt fra er færdigt. Galten vil kæmpe videre for oprykningen til Serie 1.

Kampens resultat: 4-1 til Galten FS
Række: PLAYOFFKAMPE SERIE 1 - SERIE 2

Mål
37'1-0Martin Pedersen
42'1-1Hornslet IF
50'2-1Patrick Knappe
73'3-1Mads Horsager
90'4-1Lasse Jessen
Kilde: Jacob Serwin