Galten starter stærkt men falder sammen mod Nørager B

Galten FS
Profilbillede
dato

Galtens kamp mod Nørager B den 1. september 2024 sluttede med en skuffelse for udeholdet, der efter en lovende start måtte se sig besejret. Cheftræner Jacob Serwin deler sin umiddelbare reaktion og synspunkter på kampen

Efter en intens kamp mod Nørager B den 1. september 2024, var Galten FS’ cheftræner Jacob Serwin ikke i tvivl om stemningen: “Igen må jeg konstatere, at der florere en kæmpe skuffelse i luften. Vi starter kampen rigtig godt, får Nørager ud at løbe - gør faktisk alt rigtigt. I 20 minutter viser vi et fantastisk niveau på bolden.”

Samtidig påpegede Serwin, at holdet havde mange positive momenter i starten af kampen: “Vi er set over en hel kamp, ganske fornuftige med bolden. Som sagt, især i de første 20 minutter.” Trods det flotte begyndelsesniveau fandt Galten det svært at konvertere dette til et positivt slutresultat.

Men ikke alt gik som planlagt, og cheftræneren udpegede flere områder, hvor forbedring er påkrævet: “Vi skal være bedre defensivt. Langt bedre. Lige nu er det ganske enkelt alt for nemt at lave mål imod os. Det skal rettes. Hurtigt. Og så skal vi have pillet lidt ved vores mentalitet, så vi ikke kun er gode i 20-30 minutter i løbet af en kamp.”

På trods af skuffelsen havde Serwin også ros til nogle af spillerne for deres indsats på banen. "Jonathan Pilgaard, Jeppe Vinum og Christian Ragudo var de 3, som skinnede mest. De kan godt se sig selv i spejlet i aften,” kommenterede cheftræneren.

Selvom kampen ikke faldt ud til Galtens fordel, er det tydeligt, at holdet har potentiale og skal arbejde på at forbedre deres konsistens og defensive styrke. Næste udfordring vil kræve en endnu større indsats for at sikre, at holdet leverer en komplet præstation i alle 90 minutter.

Næste kamp for Galten FS er et opgør imod Aabyhøj IF. Det udspiller sig i Sparekassen Danmark Park (Galten) d. 4. september klokken 19:00.

Kampens resultat: 3-0 til Nørager B
Række: HERRER SERIE 1 - EFTERÅR 2024, PULJE 9

Kilde: Jacob Serwin