Kemiker eller Kemiingeniør søges til Eurofins Product Testing A/S

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Firmabeskrivelse

Er du interesseret i analysemetoder og brænder du for at gennemføre udviklingsprojekter? Så har vi stillingen til dig!

Hos Eurofins Product Testing Denmark A/S hjælper vi en lang række industrier til at imødekomme gældende krav til produkters kvalitet og sikkerhed, hvad enten det drejer sig om lovmæssige krav, egne kvalitetskrav eller begge dele. Eurofins Product Testing Denmark A/S blev etableret i 1981 og vi har siden starten arbejdet med analyser og test af produkter og materialer samt dertilhørende rådgivning.

Vores viden om forskellige materialetyper er derfor stor. Sammensætningen, brug af tilsætningsstoffer, aktive stoffer, fyldstoffer, konserveringsmidler og lignende er noget, som vi beskæftiger os med hver dag.

Jobbeskrivelse

Eurofins Product Testing A/S i Galten søger en kemiker/kemiingeniør, til en stilling som analysekemiker inden for produkt- og materialeanalyser.

Du bliver en del af vores kemikerteam, som består af dygtige kemikere, der arbejder med forskellige områder, men alle kigger på at kunne gøre produktionen og metoderne mere robuste samt på indkomne udviklingsopgaver fra vores kunder. En del af de forskellige områder vi bl.a. arbejder med er:

  • Emissionstest af byggematerialer – tests til at se hvor meget produkter afgiver af kemiske stoffer til indeklimaet
  • Migrationstest til drikkevand – test af vandrør, pakninger og andet for at se, hvad de afgiver til drikkevandet
  • Permeationstest af personlige værnemidler – teste hvor hurtigt der er gennembrud på en handske ved kontakt med specifikke kemikalier

Kemikerteamet har ansvaret for laboratoriets analysemetoder og udstyr og fungerer som udviklingsafdeling på tværs af organisationen. Derfor vil praktisk laboratoriearbejde være en naturlig del af stillingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Indkøring og vedligehold af analyseudstyr
  • Ansvar for design, planlægning og gennemførelse af udviklingsprojekter
  • Ansvar for optimering, validering og vedligehold af analysemetoder fra mange forskellige produkter og af mange forskellige kemiske stoffer

Kvalifikationer

Du har en relevant kandidatuddannelse, eks. som cand.scient. i kemi, civilingeniør eller lignende. Det er et plus, hvis du har erfaring med analytisk kemi og især kromatografi som HPLC, LCMS, GCMS eller GC-FID. En stor del af stillingen vil være troubleshooting og reparation på GC-MS og ATD-GC-MS.

Derudover er det en fordel hvis:

  • Du trives i et omskifteligt miljø præget af højt arbejdstempo, hvor du arbejder systematisk og effektivt og er god til at bevare overblikket over mange opgaver
  • Du er nysgerrig på nye ting og har teknisk forståelse
  • Du er engageret og ønsker at lære nyt, ligesom du også gerne deler din viden med dine kollegaer
  • Du er en holdspiller med gode samarbejdsevner

Du har et godt humør, masser af energi og er god til at tage initiativ
 

Yderligere oplysninger

Vi tilbyder et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone og et fagligt spændende arbejdsmiljø. Vi tilbyder en velfungerende arbejdsplads med høj trivsel og fokus på det sociale. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier.

Tiltrædelse: 

Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet mellem 7:00-17:00, mandag til fredag.

Ansættelsesstart: 

Snarest muligt.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit cv, ansøgning, uddannelsespapir og andre relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet"Vi holder løbende samtaler og opfordrer derfor til, at du sender CV, ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt. I forbindelse med ansættelse vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Vil du vide mere om stillingen i Eurofins Product Testing A/S, er du velkommen til at kontakte teamleder Maria Pelle Mørup på mail: dmpm@eurofins.dk

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk.    Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

EUROFINS PRODUCT TESTING DENMARK A/S, Smedeskovvej, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://smrtr.io/f_fN2

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5883857

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet