Læsevejleder og lærer til fast stilling på 8. årgang

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Gyvelhøjskolen er en afdelingsopdelt 3 sporet skole med 500 elever og godt 65 medarbejdere. Elevtallet er stærkt stigende i de kommende år. Skolen ligger i skøn og børnevenlig natur og med en solid forankring i lokalsamfundet i Galten og med kun 20 min. kørsel til Århus, Silkeborg og Skanderborg.
Gyvelhøjskolen er en velfungerende skole med stolte traditioner og høj faglighed. Vi kan tilbyde vores kommende kollega en masse glade elever, god forældreopbakning og et godt kollegaskab præget af engagement og professionalitet. Vi har en uhøjtidelig omgangstone i et samarbejde, hvor vi værner om et godt arbejdsmiljø og er vant til at være fleksible og omstillingsparate. Vi er et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, hvis noget bliver svært.
Vores pædagogiske udgangspunkt er at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever, hvor trivsel og faglighed går hånd i hånd.

Gyvelhøjskolen arbejder ud fra følgende overordnede værdier:
Respekt:
Gyvelhøjskolens læringsmiljø bygger på respekt for- og anerkendelse af den enkelte som en værdifuld del af det store mangfoldige fællesskab.
Fællesskab:
Gyvelhøjskolen er ikke bare bygninger. Gyvelhøjskolen er summen af fællesskabets individer, hvor vi tror på os selv og hinanden, som hinanden forudsætninger og muligheder.
Samarbejde:
Gyvelhøjskolens udvikler i samarbejde med forældre og barnet/den unge glade livsduelige børn/unge, der trives og mestrer eget liv i en forandringspræget verden.

Vores vision er, at alle skal have mod til at turde.

Vi søger en dygtig, engageret og udviklingsorienteret kontaktlærer lærer til kommende 8. årgang, der kan i dette skoleår kan varetage undervisningen på 8. årgang med fagene dansk og tysk – samt læsevejleder til indskoling/mellemtrinnet.

Stillingen er aktuelt med nedsat tid men fuld tid kan aftales.

Du skal have lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor indholdet til tider opbygges og udvikles, samtidig med at dagligdagen fungerer. Du skal have lyst til at være en del af et team, hvor alle faggrupper indgår i et forpligtende og tillidsfuldt samarbejde om opgaven omkring børnene. I teamet skal du kunne arbejde selvstændigt og gå forrest, og du skal også kunne tage følgeskab og udføre andres idéer. Du skal have ønske om- og en evne til, at sætte din faglighed i spil og lade dig udfordre.

Så hvis du tænker ud af boksen og kan bringe dine kompetencer i spil på nye måder, er vi måske din nye arbejdsplads.

Vi forventer, at du:

  • er læreruddannet med linjefag dansk/tysk.
  • er uddannet- og struktureret læsevejleder, som er god til at vejlede kollegaer.
  • er relationskompetent og i stand til at lede, motivere og inspirere børn, så trivsel og læring går hånd i hånd.
  • er vedholdende i kontakten til og indsatser med og omkring børn/børnegrupper.
  • anlægger et børneperspektiv, så du får blik for, hvordan organisering, samarbejde og sociale dynamikker i fællesskaber udgør betingelser, som børn handler begrundet i forhold til.
  • ser forældresamarbejdet som en ressource.
  • trives i et forpligtende teamarbejde med alle kollegaerne.

Ansættelse sker snarest eller senest pr. 1. oktober 2023

Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst.

Ansøgning
Send din ansøgning elektronisk senest d. 31. august 2023
Vi afholder samtaler d. 12. september i tidsrummet kl. 12-17

For besøg og yderligere information er du velkommen til at kontakte:
  • Viceskoleleder Helen Óladóttir på 40 51 44 64
  • Skoleleder Pia Weedfald Hansen på 24 97 31 36

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skanderborg Kommune, Røddikvej 20 A, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1524&ERId=83844

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5883540

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet