Nyt fra Galten i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Galten er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

**

 

Vanvidskørsel på motorvejen

En patrulje fra Østjyllands Politi forsøgte natten til fredag omkring kl. 01.57 at standse et køretøj på Herningmotorvejen i vestgående retning. Patruljen havde en smule svært ved at følge med, da den 22-årige mand kørte med en hastighed på mere end 200 km/t.

Det lykkedes dog efter en kortvarig eftersættelse at få standset køretøjet i Galten, hvor køretøjet blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation grundet vanvidskørsel. Den 22-årige mand blev ligeledes sigtet for at have kørt bil uden førerret.

**

 

Påvirkede bilister anholdt

En 35-årig mandlig bilist blev torsdag kl. 15.51 sigtet for spirituskørsel, da han kom kørende på Viborgvej med en promille over det tilladte. Han blev i samme forbindelse anholdt.

En 36-årig kvinde blev torsdag aften kl. 18.44 standset af en patrulje fra Østjyllands Politi, da hun kom kørende på Gl. Århusvej i Randers SV. Her blev hun sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort og for at køre i spiritus- og narkopåvirket tilstand. Hun blev derfor anholdt samt sigtet for at have været i besiddelse af en mindre mængde hash, der i samme omgang blev beslaglagt.

**

 

Færdsel:

Torsdag kl. 09.26 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro, hvor flere biler var involveret. I forbindelse med køkørsel blev en 37-årig mandlig bilist påkørt bagfra af en 34-årig mand. Det medførte, at den 34-årige mand endte i grøften. Bag den 34-årige kørte en bus, som foretog en opbremsning på baggrund af uheldet hos de forankørende. Det resulterede i, at bussen, ført af en 69-årig mand, blev påkørt bagfra af en 66-årig mandlig bilist. Ingen af de involverede personer kom umiddelbart alvorligt til skade.

Torsdag kl. 14.18 skete der et færdselsuheld på Stillingvej i Harlev J. En lastbil væltede i grøften i forbindelse med et solouheld, da venstre fordæk var sprunget, så den 30-årige mandlige chauffør havde mistet herredømmet over køretøjet. Den 30-årige blev tilset i en ambulance, men var ikke umiddelbart kommet til skade i forbindelse med episoden. Trafikken på Stillingvej blev påvirket i mindre grad, da lastbilen i løbet af eftermiddagen skulle trækkes op fra grøften.

En 25-årig mand blev torsdag kl. 15.25 sigtet for kørsel uden førerret, da han var kommet kørende på Haslegårdsvej. Ved patruljens henvendelse til føreren undløb han fra stedet, men efter nogle hundrede meters eftersættelse blev han standset af betjentene fra Østjyllands Politi. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, som han også blev sigtet for.

Torsdag kl. 15.46 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Randers SØ. En 21-årig mandlig bilist foretog et venstresving i krydset ved Romalt Boulevard, hvor han påkørte en 30-årig kvindelig bilist, der kom kørende ligeud på Grenåvej i vestlig retning. Den 21-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Ingen personer kom umiddelbart til skade i forbindelse med sammenstødet.

En 25-årig kvindelig bilist blev torsdag kl. 20.20 sigtet for at køre bil uden gyldigt kørekort, da hun blev standset af en patrulje på R. Hougårds Vej i Randers SØ.

**

 

Indbrud:

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.
På Skeltoften i Beder begået mellem fredag d. 10/2 kl. 12.00 og torsdag d. 16/2 kl. 10.15
På Præstekravevej i Studstrup begået mellem onsdag d. 15/2 kl. 03.30 og torsdag d. 16/2 kl. 13.00
På Frederiksholmsvej i Viby J begået mellem fredag d. 10/2 kl. 07.00 og torsdag d. 16/2 kl. 13.00
På Parosvej i Hårup begået mellem torsdag d. 9/2 kl. 13.00 og torsdag d. 16/2 kl. 09.00
På Bernstorffsvej i Viby J begået torsdag d. 16/2 mellem kl. 07.00 og kl. 16.00
På Kildevangen i Hinnerup begået torsdag d. 16/2 kl. 19.40
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi