Pædagoger søges til spændende udvikling hos Børnehuset Guldsmeden

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Guldsmeden i Skovby søger pædagoger til vores børnehave snarest gerne på 37 timer.

Guldsmeden er i en rivende udvikling. Den 1. marts 2024 blev vi en 0-6 års institution med en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling.

Vores børnehavebørn har hidtil flyttet videre til naboinstitutionen. Efter vores aldersgruppe er ændret bliver ældre og vores vuggestuebørn kommer i børnehaven, derfor udvider vi børnehaven fra 3 til 4 stuer.

Vi ønsker os et stærkt fagligt miljø på alle stuer. Derfor søger vi pædagoger, så alle stuer har en pædagogmakker. Hvis du har erfaring med de ældste børnehavebørn er du den rette. Vi skal over de næste 2 år udvikle vores ældstebørnspædagogik. Det ville være så godt, hvis du ville byde ind med det, så vi kan give vores.

Vi arbejder med årligt tilbagevendende fællestemaer i hele huset 2 formiddage om ugen. Her arbejdes med et fælles tema. Temaerne er fx Eventyr, Cirkus, ”mig og min familie/Her bor jeg”; Fra jord til bord”.
Temaerne vender tilbage hvert år. Det skaber kontinuitet og genkendelse for børn og skaber mulighed for at alle kan fordybe sig.
Vi lægger stor vægt på overgangen mellem børnehave og vuggestue. Dette gør vi bla. ved, at en af vores temagruppe er sammensat af de ældste vuggestuebørn og de yngste børnehavebørn. Der er en voksen fra både vuggestue- og børnehavestuer i gruppen, sådan at børnene oplever en tryg overgang. Dette betyder, at alle børn der flytter fra vuggestuen i børnehaven kender en voksen på stuen. Det tænker vi letter overgangen for børnene.

I Guldsmeden ønsker vi gennem anerkendelse, udfordringer, guidning og stilladsering at vise børnene vejen til, hvem de kan blive til, så får de bedste muligheder for at blive sig selv.
Vi sigter efter at etablere både store og små fællesskaber, så børnene dannes gennem stærke relationer i sunde fællesskaber, som de er uerstattelige medlemmer af.

Vi er en stor personalegruppe, der rummer mange forskelligheder, men ét har vi til fælles. Vi har alle et stort hjerte for Guldsmeden. Vi er alle engagerede og er sammen om at skabe verden bedste børnehus. Vi er fulde af gåpåmod og knokler alle hårdt for Guldsmeden.
Alle ansatte i Guldsmeden giver udtryk for, at der er et særligt sammenhold her. Guldsmeden har været igennem meget og det har skabt en personalegruppe, der står sammen, når det kræves. Personalet siger selv, at der er stor gensidig respekt med plads til alle, der vil være med. Der er plads til at lave fejl og lære af dem. Personalet består af unge og ældre; mænd og kvinder; uddannede og uuddannede. Det giver stor diversitet og afspejler sig i, hvordan børnene bliver set.
Det pædagogiske personale har afsat ugentlig tid til forberedelse.

Hvis du er en pædagog med hjertet på rette sted; fagligheden i orden og samtidig elsker at være med til at skabe en ny fed kultur i Guldsmeden, så er vi stedet for dig. Vi har ikke meget, vi plejer og vi er begyndt at etablerer nye traditioner og kulturer.

Hvis du er med på at skabe fantastiske rammer for børn i en kollegastemning af humør, humor og faglige refleksioner, så hop endelig med på vores udvikling. Den går stærkt og det bliver fedt.

Guldsmeden ligger i smukke naturfyldte omgivelse.
Vi har 130 børn i pt. alderen 0-5 år (voksende mod 0-6 år).
Vi har pt 3 børnehavegrupper og 4 vuggestuegrupper.

Vi er 33 voksne + 4 dejlige folk i kommunes bedste køkken.

Vores skønne børn kommer fra Skovby og vi har en flok højtengagerede forældre, som er interesserede i børnenes dagligdag og altid står parate til at hjælpe.

Hvis du vil være med, så søg endelig.

Hvis du har spørgsmål
eller gerne vil besøge os kontakt daglig leder Pernille Ilfeldt på telefon 23 65 09 25.

Ansøgningsfrist
26. juni 2024.
Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skovby Børnehus, Mosegårdsvej, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068238

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet