Salgsassistent, Dagli'Brugsen Herskind

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Salgsassistent til Dagli'Brugsen Herskind

Herskind Brugsforening

Vi er byens dagligvarebutik, og er omstillet til fremtidens Daglibrugs med et salgsareal på ca. 350 m2 samt et væld af serviceydelser, som blandt andet pakkeudlevering, tips & lotto, bageriudsalg, og renseri-aftale.

Vi har skole i Byen og vi er et hold på 23 forventningsfulde medarbejdere, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Herskind Brugsforening ligger Vest for Århus - ligger mellem Silkeborg / Århus og Randers / Skanderborg (5 min fra afkørsel 47 Tilst).

Herudover udlejer vi en ejendom og vi driver vores egen OK-tank.

Om jobbet

I tæt samarbejde med butikkens øvrige medarbejdere sikrer du, at butikken altid fremstår frisk, indbydende og salgsklar. Du er med til at klargøre butikken til forskellige sæsoner, som f.eks. jul, påske, mv. Alle medarbejdere bidrager til at sætte kunden i fokus og yde en helt særlig kundeservice. Vi sætter trivsel højt, og ønsker os en kollega, som er i besiddelse af humor og en positiv indstilling.

De daglige opgaver består af:

 • Kundebetjening
 • Vareopfyldning
 • Bestilling af varer
 • Klargøring af butikken til avis- / sæsonstart
 • Gennemførsel af åbne- og lukkerutiner

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
 • Gode kolleger som sætter samarbejde og trivsel højt
 • Udviklingsmuligheder via Coops omfattende uddannelsesprogram
 • Medarbejderbonusordning
 • Mulighed for at leje ferieboliger i såvel DK som i udlandet til attraktive priser via Coop Ferie.
 • Du arbejder som udgangspunkt hver 4. weekend og har 1 ugentlig lukkevagt.

Om dig

Vi forventer, at du motiveres af kundeservice og dagligvarer. Det er vigtigt, at du er udadvendt, synlig og imødekommende overfor kunderne. Du har interesse i købmandskabet og nysgerrig efter at lære endnu mere om salg og indtjening. Du evner at planlægge og prioritere de daglige opgaver, som du udfører effektivt. Du tager ansvar for opgaverne og følger dem i mål.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Uddeler Casper Bilenberg Johansen på telefon 61 41 64 09 – Du er også velkommen til et kig forbi butikken til en snak eller kontakt Coop HR-Partner Mads-Bo Pedersen på telefon 28 34 54 81

Send din ansøgning via "Ansøg nu" senest den 18. Juni 2023

Vi behander ansøgninger løbende og lukker stillingen ned, når den rette kandidat er fundet.

I Dagli' Brugsen går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

I Dagli’Brugsen er vi tættere på kunderne
Dagli’Brugsen er den lokale købmand og et vigtigt aktiv i de byer, vi er repræsenteret. Vi nyder fordelene af at være en del af en kæde samtidig med, at vi kan drive butikkerne med fokus på lokale initiativer, lokale varer, osv. Og så er vi en vigtig brik i byens liv – vi både støtter og tager initiativ til lokale arrangementer, som giver et twist i det daglige arbejde. Vi er desuden mindre butikker med et rigtig godt sammenhold, hvor hver medarbejder får meget ansvar, og hvor vi hjælper hinanden med alle opgaver.
Bliver du ansat i Dagli'Brugsen bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1000 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3b6c7ca)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Dagli'Brugsen, Langelinie, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=d3b6c7ca&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841616

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet