Skanderborg Kommune: Initiativrig og naturglad daglig leder til Naturbørnehaven Græshoppen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Genopslag

Som leder af Græshoppen bliver du en væsentlig faktor for både børnenes trivsel, forældrenes tryghed og medarbejdernes arbejdsglæde.

Vi arbejder i Skanderborg Kommune med udstrakt lokal selvbestemmelse, og derfor får du rig mulighed for at sætte dit præg på pædagogikken og på den måde, som ledelse skal bedrives på i det daglige.

Samtidigt kommer du til at indgå i et ledelsesteam i Dagtilbud Nord, hvor du sammen med X andre daglige ledere og jeres dagtilbudsleder lægger de overordnede linjer, og arbejder strategisk med udviklingen af hele området.

Du får din dagligdag sammen med en skøn og alsidig personalegruppe på 20 personer: pædagoger, pædagogiske assistenter, pædagogiske medhjælpere, ansatte i vores produktionskøkken og ungarbejdere.

Græshoppen er normeret til 130 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Vi lægger vægt på, at vi er en naturbørnehave og naturen er omdrejningspunktet for alle vores pædagogiske tiltag og aktiviteter. Vi er medlem af De Grønne Spire og er stolte, når vi årligt hejser vores grønne flag. Vi er et dejligt stort hus, og vi arbejder sammen om at skabe en tryg og god hverdag for alle vores børn og et stærkt fællesskab de ansatte imellem. I Græshoppen er barnets trivsel, læring, udvikling og dannelse hele tiden i fokus.

Både børn og voksne søger en erfaren, rummelig og fagligt stærk daglig leder som

 • brænder for at være daglig leder i en naturbørnehave
 • kan motivere og skabe struktur og fællesskab
 • er tydelig og nærværende i forhold til børn, forældre, medarbejdere og lederteam
 • uddelegerer ansvar og tror på at medarbejderne er kompetente
 • kan agere i vores mangfoldighed og samle trådene og skabe helhed
 • er pædagogisk uddannet

Du tilbydes

 • en aktiv og engageret personalegruppe, der er forskellig i alder, køn og kompetencer, og som løbende arbejder på at sikre et godt arbejdsmiljø
 • en institution med klare holdninger til børn og pædagogik; herunder fokus på tydelige voksne og anerkendende relationer
 • gode muligheder for personlig og faglig udvikling gennem vidensdeling og sparring med lederkollegerne
 • et godt forældresamarbejde
 • et stærkt ledelsesteam, der ikke opererer med "plejer".

For at give dig en god baggrund før du søger, har vi udarbejdet en job- og personprofil, hvor du kan læse meget mere om os og om den fremtid, vi ønsker at skabe sammen med dig.

Læs mere i Job og personprofil - Græshoppen

Læs mere om Græshoppen her Græshoppen Dagtilbud Nord (aula.dk)

Du er velkommen til at komme på besøg og derved opleve stemningen i huset og møde børn og medarbejdere. Ring og aftal tid for et besøg ved dagtilbudsleder Helle Lund-Pedersen på telefon 29 63 01 68.

Frist

13. oktober 2023 kl. 8.00.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7b4824c1)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Skanderborg Kommune, Mosegårdsvej, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=7b4824c1&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908104

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet