Skanderborg Kommune: Pædagog til Gyvelhøjskolens SFO, Fritterhøjen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Gyvelhøjskolen søger en pædagog til skolens fritidsordning. Stillingen kan være en deltidsstilling på 32 timer, eller fuldtidsstilling på 37 timer med ansættelse fra den 1 november 2023 eller snarest muligt derefter

Gyvelhøjskolen er en afdelingsopdelt 3 sporet skole med 536 elever og godt 70 medarbejdere. Elevtallet er stigende i de kommende år. Skolen ligger i skøn og børnevenlig natur, med en solid forankring i lokalsamfundet i Galten. Byen ligger med kun 20 min. kørsel til Århus, Silkeborg og Skanderborg.

Gyvelhøjskolen er en velfungerende skole med stolte traditioner og høj faglighed. Gyvelhøjskolen er kendetegnet ved masser af glade elever, god forældreopbakning og med engagerede, dygtige medarbejdere. Vi har en uhøjtidelig omgangstone, værner om vores gode arbejdsmiljø og er vant til at være fleksible og omstillingsparate. Vores arbejdsmiljø tager udgangspunkt i udsagnet om, at ”det vi taler om, kan vi gøre noget ved”.

Vores pædagogiske udgangspunkt er at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever, hvor trivsel og faglighed går hånd i hånd.


Gyvelhøjskolen arbejder ud fra følgende overordnede værdier

 • Respekt
  Gyvelhøjskolens læringsmiljø bygger på respekt for- og anerkendelse af den enkelte som en værdifuld del af det store mangfoldige fællesskab.
 • Fællesskab
  Gyvelhøjskolen er summen af fællesskabets individer, hvor vi tror på os selv og hinanden, som hinandens forudsætninger og muligheder.
 • Samarbejde
  Gyvelhøjskolens udvikler i samarbejde med forældre og barnet/den unge glade livsduelige børn/unge, der trives og mestrer eget liv i en forandringspræget verden.

Vores vision er, at alle skal have mod til at turde.

SFO Fritterhøjen har pr. 1. august 2023 177 indskrevne børn, fordelt på 3 årgange og 9 klasser. Det pædagogiske fundament for SFO tager udgangspunkt i tryghed, trivsel og social udvikling, aktiviteter, forældresamarbejde, samt at medskabe og udvikle gode strategier og løsninger for vores overgangsarbejde, til de øvrige pædagogiske tilbud i byen. Medarbejderne i SFO er en integreret del af undervisningen på skolen. Vi har en SFO hvor der i høj grad er mulighed for at sætte sit præg. Så hvis du brænder for skole og fritidsområdet og gerne vil være medskabende til at udvikle et i forvejen sundt og velfunderet fritidstilbud, så ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Vi forventer, at du
 • Er uddannet pædagog.
 • Kan arbejde med børn både i det formelle og uformelle læringsrum
 • Er relations kompetent og evner at skabe pædagogiske læringsrum og aktiviteter hvor du engagerer dig og sætter dig selv i spil.
 • Ser forældresamarbejde som en ressource.
 • Er loyal i samarbejdet på tværs af skolens faggrupper og vægter ordentlighed, men at du også kan træffe selvstændige beslutninger når det kræves.
 • Er vedholdende og omstillingsparat
 • Evner at se hverdagens udfordringer fra et børneperspektiv, så løsninger og tiltag har grobund i det vi er her for, børnene.

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.


Ansøgningsfrist

Send din ansøgning elektronisk senest den 5. oktober 2023
Vi afholder samtaler den 24. oktober 2023 i tidsrummet kl. 8.00-12.00.

For besøg og yderligere information
er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Mads Frølund på telefon 21 30 81 41.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Skanderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skanderborg Kommune, Skolevej 23 A, 8464 Galten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1524&ERId=85270

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909287

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet